Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0273 22777

Rezultatele înscrierii candidaților pentru susținerea examenelor, sesiunea 2024

În perioada 01 februarie – 10 martie 2024, au fost introduse în Sistemul Automatizat de Prelucrare a Datelor (SAPD) datele despre candidații la examenul național de bacalaureat în conformitate cu prevederile Instrucțiunii privind procedurile de administrare a SAPD de către persoanele responsabile din Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Dimitrie Cantemir” și Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Nicolae Mihai”.

În Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Dimitrie Cantemir” Cantemir, în anul de studii 2023- 2024, în clasa a XII-a își fac studiile 70 elevi. Total candidați la examenul național de bacalaureat înscriși în SAPD sunt 81, dintre care 11 elevi sunt restanțieri din sesiunile anterioare.

În Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Nicolae Mihai” Ciobalaccia în anul curent de studii își fac studiile 47 elevi. Total candidați înscriși în SAPD sunt 55, dintre care 8 sunt restanțieri din sesiunile anterioare. Din numărul total de elevi 13 sunt cu predare în limba rusă la profilul Umanist și 34 cu predare în limba română.

 

Total per raion au fost înscriși 136 candidați, dintre care 54 elevi la profilul Real și 82 de elevi profilul Umanist.

 

Cu privire la numărul candidaților la sesiunea de examene 2024, ciclul primar și gimnazial avem următoarele date:

Pentru testarea națională în învățământul primar sunt înscriși 452 de elevi din 25 de instituții de învățământ din raion.

Pentru examenele naționale de absolvire a gimnaziului au fost înscriși 453 candidați, dintre care 441 de elevi din anul curent de studii, din aceștia: 424 studiază după curriculumul general și 17- în bază de PEI, 10 elevi restanțieri din sesiunea anterioară și 2 elevi la externat.

În raionul Cantemir este instituit un Centru raiona de Bacalaureat, în IP Gimnaziuul „M. Eminescu” or. Cantemir. Președintele Centrului de bacalaureat a fost desemnată domana Enciu Ecaterina și în calitate de secretară a centrului – doamna Gheltoșanu Olga .

 

 

Articole Recente