Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0273 22777

Seminar instructiv-metodic cu directorii adjuncți pentru educație și coordonatorii ANET

La data de 01 noiembrie 2023, DGÎ Cantemir a organizat și desfășurat seminarul instructiv-metodic, în IP Gimnaziul ,,M.Eminescu’’,or.Cantemir cu directorii adjuncți pentru educație și coordonatorii ANET, cu genericul „Educație în siguranță. Prevenirea violenței, bullyingului în școală. Metode interactive de prevenire a violenţei faţă de copii”.
Maria Domenco, metodist principal, moderatorul seminarului, a accentuat importanța protecției și siguranței copilului față de violență în instituțiile de învățământ conform actelor normative.
Victoria ISAC, formator național și local în domeniul bullying, director adjunct pentru educație și coordonator ANET, IP Gimnaziul ,,M.Eminescu’’, or.Cantemir a vorbit despre prevenirea violenței, bullyingului în școală. Coordonatorii ANET și directorii adjuncți pentru educație au făcut schimb de experiență cu privire la soluționarea cazurile de abuz și bullying în rândul copiilor.
Dna Svetlana Glibiciuc, director adjunct și coordonator ANET din IP Gimnaziul ,,M.Eminescu, Baimaclia a informat publicul despre experiența sa cu privire la managementul personalului, inclusiv auxiliar, politica de protecție a copilului în instituție, exemplu de plan de activitate pentru prevenirea violenței.
IMG-1566IMG-1567IMG-1572

Articole Recente