Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide
Call
Telefon: 0273 22777

Consultări publice

La data de 09 octombrie 2023, în sediul Consiliului Raional Cahul, s-a desfășurat activitatea, Consultări Publice, programate în procesul de actualizare a Regulamentului privind organele de autoguvernanță din instituțiile de învățământ general, profesional tehnic și preuniversitar.
Evenimentul a fost organizat de către Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Centrul de Informare și Resurse PRO BONO, prin Directorul Executiv, doamna Simona-Patricia SAVIN.
DGÎ Cantemir a organizat deplasarea a 8 membri ai CE la eveniment. Scopul evenimentului a fost de a colecta propuneri din partea participanților privind proiectul Regulamentului cu privire la organele de autoguvernanță din instituțiile de învățământ general, profesional tehnic și preuniversitar. Moderatorii discuțiilor au fost Igor CURCA, membru AO ,,STUDEM” din Bălți, Marcel MARIN, Șef Direcția politici în domeniul tineret, Ministerul Educației și Cercetării, Cristina VIZIR, coordonator de programe, Centrul de Informare și Resurse PRO BONO.
Vezi statistici şi reclame
Promovează postarea
Toate reacţiile:

1

Articole Recente